Wanpla Kampen BV

wanpla logo

Wanpla Kampen B.V.

Straat: Carlsonstraat 2

Postcode/Plaats: 8263 CA Kampen

Tel. nummer: 038 332 6699

Email: info@wanpla.nl

Website: www.wanpla.nl

Wanpla Kampen B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en leveren van systeemplafonds, systeemwanden en projectverlichting, en realiseren dagelijks passende interieurs; van ziekenhuizen tot bibliotheken, van scholen tot kantoren.

Optimaal circulair door hergebruik van bestaande materialen op locatie, aangevuld met duurzame innovatieve materialen. Regelmatig brengt Wanpla de meest innovatieve producten op de markt. Hierdoor kan Wanpla uitstekend advies geven over de juiste productcombinaties voor de klant. Ook voor het monteren en leveren van een totale projectinrichting staat Wanpla garant.

Dit alles begint met de wensen en behoeften van de klant of opdrachtgever, welke worden uitgewerkt op de “tekentafel”. Vervolgens krijgt de klant of opdrachtgever een compleet plan voor ogen. Door de jarenlange vakkennis van producten bent u bij Wanpla aan het juiste adres om uw projectbeeld te realiseren.

Om ruimtes te creëren gebruiken wij “circulaire” systeemplafonds/wanden. Hierdoor is het uitvoerbaar om de ruimte naar wens en behoefte van de opdrachtgever te realiseren.

Van de bron naar uw project, Wanpla heeft het voor u in eigen beheer door het leveren en monteren van plafonds, wanden, LED-verlichting, maatwerk en totale projectinrichting. Door de eigen productie binnen de organisatie is het creëren van de ruimtes op een adequate manier te realiseren.

Door jarenlange ervaringen binnen onze eigen gecertificeerde montageteams, realiseren wij onophoudelijk klantspecifieke uitdagingen.

Dit alles doet Wanpla in samenwerking met fabrikanten, partners, architecten, aannemers, scholen, opdrachtgevers, pandeigenaren, ziekenhuizen etc. Zowel nieuwbouwprojecten, verbouwingen en aanpassingen als ook renovatiewerken c.q. restauratiewerken.

Wanpla Kampen B.V. levert en monteert reeds 30 jaar systeemplafonds, systeemwanden en verlichting. Vanaf de oprichting in 1981 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een stabiele en betrouwbare partner binnen de branche, en biedt het werkgelegenheid aan ongeveer 25 vaste medewerkers. Met haar twee zusterbedrijven Wanpla Productie B.V. en Sypla International behoort Wanpla Kampen tot de Wanpla Holding groep.

Klanten kunnen bij Wanpla Kampen terecht voor allerlei toepassingen van systeemplafonds en systeemwanden; van badkamerplafond tot complete projectinrichting. Het grootste deel van Wanpla’s vaste klantenkring bestaat uit aannemers. Daarnaast werken wij in opdracht van bedrijven en particulieren. Naast nieuwbouwprojecten wordt Wanpla Kampen regelmatig ingezet bij renovatieprojecten.