Marco Marknesse

Marco Marknesse

Straat:Oosteinde 14

Postcode/Plaats: 8316 BL Marknesse

Tel. nummer: 0527 20 12 48

Email: info@marcomarknesse.nl

Website: www.marcomarknesse.nl

Marco Marknesse

Marco Projecten vindt als projectinrichter haar oorsprong in Marco Marknesse Woonadviseurs, gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor de consumentenmarkt. Als échte Binnenhuisadviseur weten we dan ook precies het juiste midden te bewaren tussen representativiteit en functionaliteit en daarbij speelt advies, het toepassen van de juiste producten, een nauwgezette levering en een verregaande service een allesbepalende rol.

Onze focus ligt op projectinrichting voor Noorden en midden-Nederland en we kunnen aannemers, vormgevers, architecten, ondernemers met een winkel of die actief zijn in de horeca- of recreatiesector dan ook een goed voorstel doen. Wat ook geldt voor beslissers die verantwoordelijk zijn voor de inrichting van werk- en verblijfsruimtes van zorg- en (semi-)overheidsinstellingen.

Maak vandaag nog een afspraak met Derco Bonthuis om antwoord te krijgen op al uw vragen met mogelijk een passend voorstel tot gevolg.

Voor elk project is het managen van verwachtingen belangrijk. Marco Projecten werkt daarom volgens een 8-stappen-plan dat u de garantie geeft dat uw project in vertrouwde handen is en we toewerken naar een eindresultaat dat minimaal voldoet aan uw verwachtingen en waarbij we u zoveel mogelijk willen ontzorgen.

Loopt u al een tijdje met een vraag of wilt u graag eens een andere visie? Het zal u duidelijk zijn dat we graag al onze passie en heel ons netwerk inzetten om u ervan te overtuigen dat uw project bij Marco Marknesse in vertrouwde handen is.

Marco Marknesse Woonadviseurs is de échte binnenhuisadviseur voor de regio Marknesse, Emmeloord en Urk. Samen met 57 andere interieurspeciaalzaken verspreid over heel Nederland, wil Marco Marknesse Woonadviseurs het sfeervol, op maat en in úw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken, helpen bij het maken van de juiste keuzes en 100% maatwerk en zorgeloze service bieden. Omdat de 58 Binnenhuisadviseurs gezamenlijk hun krachten bundelen is Marco Marknesse Woonadviseurs een door de A-merken erkend exclusief dealer en heeft dan ook hun meest uitgebreide collecties en beste prijzen. En een huismerk NL Label, A-merk kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat u inspireren!