Keukens en badkamers

Keukens en badkamers

YRO keukens en badkamers logo

Straat: Expansie 10

Postcode/Plaats: 8316 GA Marknesse

Tel. nummer: 05 27 20 33 06

Email: info@yro.nl

Website: www.yro.nl

Keukenspecialist Emmeloord

YRO Keukens

Bent u op zoek naar een keuken- en badkamerspecialist in de regio Emmeloord, Kampen en Urk? YRO Keukens maakt deel uit van Bouw Adviesteam Flevoland. Dat biedt u de garantie dat YRO Keukens het Woon- en Bouwzekerheidsgarantie logo draagt en u altijd kunt rekenen op:

· Deskundig en best passende advies
· Gegarandeerde kwaliteit
· Betrouwbare leveringen van producten en diensten
· Duurzaam ondernemen
· Eerlijke en marktconforme prijzen
· Gekwalificeerde medewerkers
· Klantvriendelijkheid en service voorop
· Korte lijnen en gestroomlijnde communicatie

Keukens en badkamers

YRO Keukens is al meer dan 30 jaar de specialist in de verkoop, montage en installatie van keukens en badkamers. YRO Keukens werkt met een ervaren team van eigen monteurs, zodat alle werkzaamheden rondom de keuken en badkamer in eigen hand gehouden kunnen worden. Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos. Yro keukens zoekt al meer dan 30 jaar naar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal.

3-D design

In onze showroom kunt u een 3D tekening van uw droomkeuken laten maken, met daarbij de nodige adviezen toegespitst op uw droomkeuken qua apparatuur en (on-)mogelijkheden van de indeling. In onze showroom vindt u meer dan 1000 m2 aan showroommodellen en badkameropstellingen. We bieden u zowel budgetkeukens als de meest luxe keukens, alle gepresenteerd in de showroom. Ook het leidingwerk, tegelwerk, elektra voeren wij met ons eigen team van vakkundige monteurs voor u uit.

Wilt u meer weten? Maak direct een afspraak of bezoek onze showroom.