Gevelreiniging

Gevelreiniging

oppervlaktebehandeling stegeman hasselt logo

Straat: Productieweg 15

Postcode/Plaats: 8061 RK, Hasselt

Tel. nummer: 038-477-2364

Email: info@stegemanhasselt.nl

Website: www.stegemanhasselt.nl

Gevelreiniging

Gevelreiniging door Stegeman Hasselt

Bent u op zoek naar een specialist in de regio Emmeloord, Marknesse en Urk, die voor u een schone gevel realiseert? Stegeman Hasselt maakt deel uit van Bouw Adviesteam Flevoland. Dat biedt u de garantie dat Stegeman Hasselt het Woon- en Bouwzekerheidsgarantie logo draagt en u altijd kunt rekenen op:

· Deskundig en best passende advies
· Gegarandeerde kwaliteit
· Betrouwbare leveringen van producten en diensten
· Duurzaam ondernemen
· Eerlijke en marktconforme prijzen
· Gekwalificeerde medewerkers
· Klantvriendelijkheid en service voorop
· Korte lijnen en gestroomlijnde communicatie

Gevelreiniging van uw pand

Stegeman Hasselt biedt u ruim 35 jaar ervaring in gevelreiniging. Het bedrijf is VCA-gecertificeerd. Voordat we beginnen, kijken wij eerst altijd naar de staat van uw muren geven wij u aan wat de mogelijkheden zijn. Dan weet u direct waar u aan toe bent.

Om uw gevel te kunnen reinigen kijken we naar de staat van het voegwerk en de bereikbaarheid van uw pand. We bespreken welke reinigingsmethode voor de muren geschikt is, zoals gevelreiniging met hoge druk en heet water of juist met micronevelstralen. De keuze is afhankelijk van welke methode een mooier of beter resultaat oplevert. Daarbij werken we altijd milieuvriendelijk.

Bescherm uw gevel tegen mos, schimmels, algen en graffiti.

Naast gevelreiniging bieden we ook diverse andere werkzaamheden om de gevel weer in topconditie te krijgen en te houden. Of dit mogelijk is, hangt af van de staat van de gevels en de materialen die er gebruikt zijn. Wij informeren u hier graag over. Naast gevelreiniging verzorgen wij ook het impregneren van uw buitenmuren. Hierdoor worden de muren waterafstotend en gaat het de groei van mos, schimmels en algen tegen.

Ook is het mogelijk om graffiti te laten verwijderen en de buitenmuren te voorzien van een beschermende laag, waardoor in graffiti in de toekomst eenvoudiger van de muren verwijderd kan worden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van gevelreiniging? Neem direct contact op met Stegeman Hasselt.