Dakonderhoud

Dakonderhoud

dakdekkersbedrijf dbf logo

Straat: Ganzenroer 12

Postcode/Plaats: 8309 DA Tollebeek

Tel. nummer: 06 23 23 60 59

Email: info@dakdekkersbedrijfdbf.nl

Website: www.dakdekkersbedrijfdbf.nl

tegelzettersbedrijf

Vakkundig Dakonderhoud

Bent u op zoek naar een vakkundig dakdekkersbedrijf in de regio Emmeloord, Marknesse en Urk? Dakdekkersbedrijf DBF maakt deel uit van Bouw Adviesteam Flevoland. Dat biedt u de garantie dat Dakdekkersbedrijf DBF het Woon- en Bouwzekerheidsgarantie logo draagt en u altijd kunt rekenen op:

· Deskundig en best passende advies
· Gegarandeerde kwaliteit
· Betrouwbare leveringen van producten en diensten
· Duurzaam ondernemen
· Eerlijke en marktconforme prijzen
· Gekwalificeerde medewerkers
· Klantvriendelijkheid en service voorop
· Korte lijnen en gestroomlijnde communicatie

Kies voor regelmatig dakonderhoud

Regelmatig dakonderhoud verlengt de levensduur van uw dak. Als u frequent onderhoud laat plegen is de kans dat er vroegtijdige schade aan het dak van uw huis, garage of schuur ontstaat zeer klein. Ontstaat er schade aan uw dak door achterstallig onderhoud en u moet dan het dak laten vervangen, dan zijn de kosten vaak vele malen hoger.

24/7 Daklekkage service

Heeft u lekkage aan uw dak? Dank staat Dakdekkersbedrijf DBF binnen 24 uur (en vaak diezelfde dag al) voor u klaar om de oorzaak van de lekkage op te sporen en die ter plekke te repareren. Vervolgens adviseren we u over de mogelijkheden om de gevolgschade ook zo goed mogelijk op te lossen.

De beste kwaliteit in dakbedekking

Dakdekkersbedrijf DBF levert dankzij een jarenlange ervaring in het aanbrengen van dakbedekking de beste kwaliteit, een prijs op maat en garanties die u verstelt zullen doen staan. Wij bieden voor ieder dak de perfecte oplossing, zowel nieuwbouw als renovatie projecten voor zowel particulieren als bedrijven.

Wilt u meer weten? Maak direct een afspraak.