Bouw Adviesteam Flevoland ontvangt certificaten Woon- en Bouwzekerheidsgarantie van burgemeester Van der Werff

18 mei 2016

De veertien ondernemers van het Bouw Adviesteam Flevoland kregen dinsdagavond 17 mei het certificaat Woon- en Bouwzekerheidgarantie uit handen van de burgemeester van de Noordoostpolder Aucke van der Werff. Dit certificaat staat onder meer voor gegarandeerde kwaliteit, duurzaam ondernemen en eerlijke en marktconforme prijzen.
Bouw Adviesteam Flevoland bestaat uit een samenwerkingsverband van 14 bedrijven uit de Noordoostpolder en Urk. Specialisten op het gebied van bouwen, verbouwen, buitenleven, woninginrichting en financiering. Bijna al deze bedrijven werken sinds 2012 samen. De samenwerking staat ervoor dat projecten van A tot Z uitgevoerd worden door op elkaar ingespeelde partners. Alle opdrachten worden uitgevoerd onder de Woon- & Bouwzekerheidsgarantie, dat betekent de best passende oplossing tegen de beste prijs.

Uitreiking certificaten

Burgemeester Van der Werff reikte de certificaten uit met een positief verhaal. ,,Het zijn ondernemers als jullie die onze lokale economie een impuls geven, die zorgen voor werkgelegenheid. Heel knap en ook heel verstandig dat jullie dit doen op basis van een intensieve samenwerking. Dit is in de geest van de Noordoostpolder, die in de pioniersjaren ook door samenwerking is opgebouwd.’’

Aangesloten bedrijven

De aangesloten bedrijven bij het Bouw Adviesteam Flevoland zijn herkenbaar aan het Woon- & Bouwzekerheidsgarantie logo. De leden zijn: M. de Jong Schilder/behang/glaswerk, YRO Keukens en Badkamers, Modulor Bouwkundige Vormgeving, Wanpla Kampen, Regiobank/AIN, Stukadoorsbedrijf Gerrit Hofstra, Boor Service Urk, Bouwbedrijf Bos, Oppervlaktebehandeling Stegeman, Bosmans Tegelwerken, Dakdekkersbedrijf DBF, Duurzaamheids adviseur, Willem Wierda en Marco Marknesse.

Meer informatie:
www.bouwadvies-team.nl, info@, tel: 085 029 00 39.

Terug naar nieuws