Beton frezen

Beton frezen

boor service urk logo

Straat: Hoornse Hop 1-B

Postcode/Plaats: 8321 WX Urk

Tel. nummer: Marinus: 06 51 98 06 78  of Willem: 06 12 10 56 95

Email: info@boorserviceurk.nl

Website: www.boorserviceurk.nl

beton frezen en schuren

Boor Service Urk, BSU

Bent u op zoek naar een specialist in de regio Emmeloord, Marknesse en Urk voor het frezen of schuren van beton? Voor betonboren, chemische ankers of zaagwerken in beton? Boor Service Urk maakt deel uit van Bouw Adviesteam Flevoland. Dat biedt u de garantie dat Boor Service Urk het Woon- en Bouwzekerheidsgarantie logo draagt en u altijd kunt rekenen op:

 

• Deskundig en best passende advies
• Gegarandeerde kwaliteit
• Betrouwbare leveringen van producten en diensten
• Duurzaam ondernemen
• Eerlijke en marktconforme prijzen
• Gekwalificeerde medewerkers
• Klantvriendelijkheid en service voorop
• Korte lijnen en gestroomlijnde communicatie

Vloerverwarming frezen

Boor Service Urk verzorgt voor u het frezen in een muur, betonnen wand of vloer voor het aanleggen van elektra, waterleidingen of gasleidingen. Het frezen van de sleuven in de muur of vloer proberen wij zo stofarm mogelijk uit te voeren. In sommige gevallen is het noodzakelijk om met water te vrezen en hebben we een goede waterstofzuiger tot onze beschikking om wateroverlast te voorkomen. Wij maken gebruik van deskundig personeel en de nieuwste machines. Deskundigheid, service en professionaliteit staan hoog in het vaandel.

Boor Service Urk verzorgt voor de aanleg van vloerverwarming het frezen van sleuven in bestaande vloeren.

Wandzagen

Boor Service Urk verzorgt het wandzagen met een wandzaagmachine tot een diepte van 40 cm in beton of steen. Zaagwerken voeren wij voor u uit voor deuropeningen, keldergaten, trapgaten in bestaande woningen of bedrijven.

Vloerzagen voeren wij elektrisch uit of met een benzine/diesel tot een diepte van 41 cm voor toepassingen als trapgaten of krimpvoegen. Het zagen met handzagen kunnen wij in steen, Ytong en andere zachte steensoorten voor toepassingen als ramen en deuren, liftschachten en trapgaten.

Wilt u meer informatie of een kostenindicatie voor het frezen of zagen? Neem direct contact met ons op, wij staan voor u klaar.